Smart højtaler

Gør dit hjem meget smartere

dd2213

At have et hjem, som kan hjælpe en med en nemmere hverdag er for mange en drøm. Denne drøm kan endda gå i opfyldelse hvis man har ønsket om det og pengene til det. Det seneste årti har man snakket meget om de såkaldte smart homes. Mange ved ikke hvad det er, udover, at det er et køleskab der nærmest kan tale og sige hvad du skal købe ind. Det er dog langt mere avanceret end det. For et smart home handler om, at man har et hjem med nogle teknologier, som kan hjælpe en i hverdagen. Blandt andet kan det være, at man har en maskine i rummet, som man kan spørge om forskellige ting. Så kan robotten svare hvis den online kan finde ud af hvad svaret er. Det er en smart måde at leve på da det kan gøre, at du generelt kan slappe langt mere af. Du behøver ikke altid at have din mobil på dig. Din smarte boks i hjemmet vil nemlig sige til dig hvis du har et opkald eller en ny besked. Hvis du i forvejen har med hjemmesider Roskilde at gøre ved du meget om teknologi, elektronik og hjemmesider. Så er det ikke sikkert, at disse ting er nye for dig. Mange vil dog blive overrasket over at høre hvor smart man kan leve derhjemme. 

Computerspillere

Smart homes for sikkerhed, underholdning og helbred

Der er næsten uanede muligheder når det kommer til det potentiale, som et smart home repræsenterer. Blandt andet kan du være sikker på, at du altid hører musik eller en anden form for auditiv stimulans. Hvis du har forskellige højtalere i hele hjemmet kan du bestemme hvad disse højtalere skal spille i de forskellige rum. Det er med til at gøre, at du altid kan høre lige præcis den genre musik du vil høre. Bor du sammen med andre kan det være, at I ikke altid er helt enige i forhold til hvad I skal høre. Det er slet intet problem for I kan blot sikre jer, at I er forskellige steder i hjemmet. Så kan I høre lige hvad I vil, hvor I vil, hvornår I vil. 

Smartcar

Spørg din boks om helbredet

En ting som du også kan finde ud af ved hjælp af smart home-apps er hvordan du har det i kroppen. Mange apps er nemlig udviklet til at måle og veje dig konstant. Selv når du sover kan mange apps gå ind og se hvordan du sover. Det kan være, at du dernæst finder ud af, at du skal have en tandskinne. Måske spørger du din gadget om hvordan du har spurgt. Hvis svaret er, at du har trukket vejret mærkeligt eller snorket mere end du plejer kan det være et signal. Det kan betyde, at du med det samme bør gå til tandlægen. 

På den måde kan det også være en rigtig smart og seriøs ide at få denne type af smart homes. Det kan også være smart når du skal finde ud af om du har taget på. For der findes mange vægte, som konstant måler og vejer dig. På den måde kan du være med til at følge med i om du har tabt dig eller taget på. Det kan også være, at du slet ikke har ændret din vægt overhovedet. I så fald kan du være glad for det.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *