ny hjemmeside

Skab unikt design – Brug WordPress til din næste hjemmeside

dd2213

Har du behov for en ny hjemmeside, men ved ikke helt hvordan du griber det an? Ønsker du selv at have kontrollen over designet, uendelige muligheder for integrationer og løbende ændringer på en nem og overskuelig måde, så er WordPress oplagt for dig at anvende.

Fordelen ved at vælge WordPress

WordPress er gratis. Du opretter dig som bruger og hurtigt er du i gang med at designe. Der findes masser at tutorials på nettet, som guider dig i alt fra hvordan du kommer godt i gang til hvordan du integrerer plugins og sporingskoder.

WordPress er et globalt program og bliver anvendt i hele verden. Det er det mest populære hjemmesideprogram i verden. Derudover er det kompatibelt og integrerbart med flere markedsføringsplatforme, såsom Facebook, instagram, mailchimp for bare at nævne nogle. Dette på grund af de mange mulige plugins, hvilket gør programmet til designernes foretrukne hjemmesideprogram. Kort fortalt, betyder det, at disse programmer ”snakker sammen”. Det er til din fordel, da det kan hjælpe til flere konverteringshændelser for dig.

Ordet konverteringshændelse er måske nyt for dig, men lad dig ikke forvirre. Forklaringen på en konverteringshændelse kan være et registret salg i din webshop, et opkald fra en kunde eller booking af et møde ved dig. På den måde kan du måle effekten af de kampagner du sætter i gang eller websidebesøg. Du bestemmer selv hvad du gerne vil måle på. Det smarte ved WordPress er, at du bliver guided hele vejen af programmet og af YouTube tutorials. Du kan for eksempel nemt selv oprette en webshop med et Woocommerce plugin og i løbet af ingen tid er du i gang.

Flere fordele ved WordPress er, at programmet findes på dansk. I WordPress kan du vælge lige netop det design som du synes ser flottest ud. Desuden er programmet yderst brugervenligt. Hvem vil ikke gerne ligge nummer 1 på Google, når folk søger på produkter eller ydelser. Her kan du komme først i køen via brugen af plugins, der hjælper med SEO-optimering og højere Google-ranking.

Få ekspertsupport af et WordPress bureau

Er du stadig helt på bar bund eller kniber det med tiden, så kan du kontakte et professionelt WordPress bureau. Her findes webdesignere, som har ekspertviden om WordPress design og kan lave din WordPress hjemmeside for dig. De lytter til dine behov og tryller det om til et lækkert design – lige som du ønsker det. Måske de endda har nogle råd og forslag, de kan give dig med på vejen. Det gør det nemt for dig og du slipper for al arbejdet. Hvis du har behov for løbende ændringer, kontakter du bare bureauet og de fixer det for dig. Så kan du koncentrere dig om din forretning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *