frustreret over computer

Bloker reklamer

dd2213

Vi er alle på internettet stort set hele tiden. Både på computeren, tablet og mobilen. Ens for dem alle, er at der altid er reklamer over det hele. Om du leder efter en bageopskrift, er på YouTube eller skal finde ud af hvem der opfandt piskeriset. De dukker op hele tiden, og vi er alle trætte af dem. Der er flere it-løsninger til problemet, men som det er med alt andet på internettet, så er der tusindvis af muligheder. Så hvilke er reelle og rent faktisk dur?

søgning på tablet

Find den bedste løsning

Når der er så mange løsninger, er det vigtigt at sortere i dem der er noget værd, og dem der ikke kan bruges til meget. For igen, er der så mange sider og links på nettet, som er til for at snyde dig eller føre dig på vildspor. Så ender du med et program der kan noget helt andet end det du forventede, eller måske er du så heldig at du også får en virus. 

Altså er det vigtigt at man er skeptisk over for sider der vil sælge dig noget, eller vil have dig til at trykke på links. Hold dig derfor altid til sider der er professionelle, og som guider dig igennem processen. De steder som fortæller dig hvad der sker og hvordan det virker, er der for at forsikre dig om at der ikke er nogle skjulte hensigter. Derudover er der lavet firmaer og redskaber, som er lavet med det formål om at forsikrer kunder om at de er på en sikker side. Hvis du ser at en hjemmeside er blevet godkendt af en sikkerhedsside, kan du altså trygt fortsætte med det du var i gang med, og det er den sikreste måde at finde en IT løsning.

computer

Forskellige browsere

Nogle gange kan problemerne også ligge i hvilken computer eller browser man bruger. Her er det bedst at være sikker på, at den side man bruger til at fjerne ens reklamer, er en der også virker til lige præcis den browser som du bruger. Dette er dog sjældent et problem, hvis du bruger nogle af de helt almindelige og populære internetbrowsere. Oplever du alligevel problemer, kan du søge råd på internettet eller kontakte IT support.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *