Hvem er vi?

Elektronik og teknologiske løsninger bliver en større og større del af vores liv og hverdage. Uanset aldersgruppe, erhverv og køn er vi mennesker vant til at gøre brug af teknik og teknologi både derhjemme og på jobbet. Der er forskel på, hvor meget viden og erfaring vi hver især har i forhold til de moderne, elektroniske løsninger og produkter.

Hos Ttechnology.dk går vi op i at hjælpe dig bedst muligt med at komme godt fra start med din hverdagselektronik. Vi rådgiver dig omkring, hvordan du kan gøre brug af de nyeste, elektroniske produkter, og du får viden om, hvordan bestemte produkter kan lette din hverdag på forskellig vis.

Vi hjælper og rådgiver dig om elektroniske løsninger

Der er stor forskel på, hvor meget vi mennesker går op i teknik og elektronik. Mens nogle mennesker har stor passion omkring nye, teknologiske løsninger, har andre mennesker ikke samme interesse.

Hos Ttechnology.dk er vi alle passionerede omkring elektronik og de muligheder og fordele, som produkter i denne kategori kan give dig.

Fordelene ved at få hjælp og rådgivning hos os er, at du ikke behøver at have erfaring med eller interesse for teknik. Vores blogs og artikler er skrevet på brugervenligt og letlæseligt sprog, så du nemt og enkelt kan finde ud af, hvordan bestemt elektronik kan komme til at få stor betydning for dig og din hverdag i fremtiden.

Hos os kan du blandt andet benytte dig af følgende muligheder:

  • Få inspiration til hvordan elektronik kan lette din hverdag
  • Hjælp til at komme godt i gang med ny elektronik
  • Gode råd om digitalisering
  • Viden om hvordan software kan gøre en forskel for dig

Du bestemmer selv, hvad du ønsker hjælp til og viden omkring. Via vores blogs kan du få inspiration til at gøre brug af de nyeste, elektroniske produkter på markedet. Her kan du læse blogs om alt fra gaminudstyr, valg af bedste vaskemaskine, god adfærd på nettet og meget mere.

Vores fokus og formål

Vores fokus er på dig som forbruger og privatperson. Vi ved, at det langt fra er alle mennesker, som har interesse for elektronik, og derfor er det ekstra vigtigt, at du kan få råd og vejledning, som er skrevet på let læseligt sprog. Mange portaler om elektronik er skrevet på fagsprog og henvender sig til de personer, som har viden om teknik.

Uanset hvilken livsstil du har, og uanset hvad du beskæftiger dig med i fritiden og på jobbet, vil du hver dag gøre brug af elektroniske løsninger. Det gælder alt lige fra opvaskemaskinen og kaffemaskinen til dine mobil og gadgets.

For at få størst udbytte af dine produkter, skal det være muligt at få viden om funktioner og anvendelsesmuligheder. Dette kan du få hos Ttechnology.dk, hvor du båder finder råd, guides og produktanbefalinger.

”Vi sætter strøm til debatten om teknologi i hverdagen”

Dette er vores slogan, og det dækker over, at vi forholder os til dig som forbruger og kunde af elektronik. Når du gør brug af vores blogs om produkter, får du ikke bare beskrivelser af funktioner og opsætning. Du får også brugbare og betydningsfulde tips til anvendelse, så du får mest muligt ud af din hverdagselektronik.

 

 

Vi sætter strøm til debatten

Her på siden skriver om Teknologi i hverdagen. På siden kan du finde tips til ny elektronik til din hverdag.

Software der gør din dag nemmere

Vi skriver om software der kan det nemmere at styre en hektisk hverdag.

Alt det andet

Vi skriver også om andet end teknologi. Gå på opdagelse i vores blog.