Forskellige typer kryptovaluta

Kryptovaluta – hvad og hvorfor?

dd2213

Har du lyst til at investere nogle penge, der pludselig kunne blive meget værd? Du tænker sikkert, at vi snakker om aktier, men det er ikke tilfældet. Kryptovaluta er nemlig på vej ind på det danske marked, og hvis du har is i maven, undersøger mulighederne og laver din research, er der mange penge at hente i det. Det gælder bare om at finde den rette sælger og at slå til på det rette tidspunkt.

Mand holder bitcoin oppe

Brug kryptovaluta når du betaler

Lad os først og fremmest slå fast, hvad kryptovaluta er. Kryptovaluta – også kaldet bitcoin – er en digital valuta, og altså ikke en mønt eller seddel, som du betaler med nede i supermarkedet. Det er mere en alternativ form for valuta, hvor vi normalt bruger danske kroner. Bitcoin er en smule mere international, for den kan bruges over hele verdenen. Dog er du begrænset af, at det ikke er alle steder, der tager imod dem. Det bliver mere og mere udbredt dog, så det er et spørgsmål om tid, før det bliver mere normalt at betale med det online.
Man kan altså derfor se det lidt som en aktie, man kan betale med. Når du køber bitcoins, får den tidligere ejer det beløb, du betaler, så du ved hvor dine penge går til. 

Sådan kommer du i gang

Hvis du gerne vil være med på bølgen, skal du først og fremmest anskaffe dig en pung, som selvfølgelig også er digital. Det kan gøres med mange forskellige programmer og software, så find den, du synes bedst om. Det fungerer lidt på samme måde, som at du bruger et bestemt program til at læse din mail for eksempel. Herefter kan du følge med i hvor mange penge, du har stående og derefter bruge dem.
Der er fuldstændig valgfri benyttelse af din kryptovaluta. Klik ind på linket for at læse mere om valutaen, der kan gøre dig velhavende.
Kom i gang med kryptovaluta, så du kan få det bedste udbytte af dem. Og hvis du vil tjene penge på dem, kan du sælge dem videre ligesom med aktier. Det er kun dig selv der bestemmer, hvordan dine penge skal bruges.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *