bideskinner

3 gode grunde til, at man skal overveje en bideskinne

dd2213

Tænder er tit noget af det, som vi som danskere er gode til at glemme. Men de er faktisk en rigtig vigtig del af vores fysiske helbred, så derfor går det altså ikke at lade være med at tage til tandlægen eller få undersøgt eventuelle problemer.

For sådan noget som en bideskinne kan faktisk afhjælpe flere problemer, der opstår på baggrund af, at man skærer tænder. Og du vil, hvis du læser videre, opleve, at det ikke bare er problemer med tænderne, som kan forbedres med en bideskinne.

Netop derfor er der altså god grund til at underholde idéen om en bideskinne. Læser du dette og ser dig selv enig, så kan det altså være en fordel at foreslå tandlægen sådan en skinne!

Ondt i hovedet? Måske er det tændernes skyld

Det kan godt lyde lidt langt ude, når man foreslår, at hovedpine kan skyldes, at man skærer tænder. Men tænker du over det, så vil du hurtigt se, hvor god mening det giver.

Skærer du meget tænder om natten, så er der faktisk god grund til at forvente, at det vil give en vis anspændthed i nakken og eller i skuldrene. Og det er faktisk her, hvor rigtigt mange hovedpiner starter, idet de er spændingshovedpiner.

Med en bideskinne, så bliver man forhindret i at slå tænderne hårdt sammen og skærer dem. Derfor vil der opstå mindre anspændthed i det givne område af kroppen – og derfor kan det faktisk være med til at fjerne nogle af de forbistrede hovedpiner.

tandlæge

Er du blevet træt i kæberne?

Hvis du føler dig træt i kæberne, eller måske bare har ondt i kæben, så kan det være et resultat af at skære tænder.

Ret god mening giver det, når man tænker på, at det at skære tænder er en meget fysisk anspændende situation, som ikke rigtigt gør noget godt for kroppen. Derfor vil den bare gøre ondt på kæben, fordi det nærmest er alt for meget motion til den del af kroppen.

Igen er en bideskinne et smart redskab her, fordi man mindsker mængden af tandskæren. Dermed vil du ikke på samme måde vågne op med en træt kæbe!

Uden mad og drikke duer helten ikke

På mange måder, så er det at tygge en fuldstændig triviel del af vores hverdag. Kroppen gør det bare, når den får mad, og det virker hver eneste gang.

Lige udover, hvis man skærer meget tænder. For det kan simpelthen føre til, at tænderne bliver slidt så meget ned, at det bliver problematisk at tygge. Det betyder selvfølgelig ikke, at man med det samme skal have g3ebis. I virkeligheden betyder det bare, at det over en længere årrække kan give problemer for det at tygge sin mad.

Bideskinne er igen her en udmærket mulighed for at få rettet op på dette problem. For når man skærer tænder mindre regelmæssigt, så vil der også være mindre slid, og tænderne kan altså forblive skarpe. Er du bange for din tyggeevne, så er der altså rig mulighed for at gå til tandlægen og komme med dit eget forslag!

bideskinner

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *