Sol på en blå himmel

Arbejde i sommerferien? Sådan får du det meste ud af sommeren alligevel

dd2213

Skal du arbejde i højsommeren, imens det føles som om, resten af Danmark holder sommerferie? Det kan være svært at kæmpe sig igennem arbejdsdagene, når solen skinner udenfor vinduerne, og man ved, at resten af familien er på strandtur. 

Der er dog ikke så meget at gøre. Man bliver nødt til at tage på arbejde, selvom det gode vejr trækker i een.

Kalender

Kom udenfor i solen når du kan 

Når vejret er god i Danmark, er det næsten ubærligt ikke at opholde sig udenfor. Solen skinner, og det er varmt. Man har måske mest lyst til at tilbringe tiden på stranden, i haven eller på en hyggelig cafe i byen. 

Men når man går på arbejde, er dette ikke en mulighed. Man kan i hvert fald ikke gøre det hele dagen. Derfor er det afgørende, at man bruger alt den tid, man kan, udendørs. Det kan være ved at grille og spise aftensmaden udenfor. Det kan også være at arrangere strandture på sin fridag. Heldigvis er dagene lange om sommeren, så der er mange timer med lys selv efter arbejdstid. 

Når man arbejder indendørs er huden ikke vant til solens stærke stråler. Det er derfor ekstra vigtigt at huske solcreme og solhat, når man er i solen. Læs mere om, hvordan man kan passe på huden i solen her

Planlæg din tid 

Noget af det bedste man kan gøre for at få det meste ud af sommeren, selvom man går på arbejde, er at planlægge sin tid. Hvis man sørger for at fylde kalenderen med hyggelige aftaler, undgår man at føle, at man ikke få noget ud af sommeren. Der er sikkert en del andre, der holder ferie, som har tid til at ses. 

Hvis man anskaffer sig en kalender, kan man lettere holde styr på, hvornår man har aftaler, og hvornår man skal arbejde. Det kan være en befrielse, så man ikke behøver at huske det hele i hovedet. 

Hvis man har nogle dage fri, kan man eksempelvis planlægge nogle overnatninger et andet sted i landet, og på den måde føle, at man har haft en lille ferie alligevel. Det kan være med til at give en sommerfølelse, selvom man ikke har ferie. 

Brug arbejdstiden udenfor

Afhængigt af ens arbejdsplads, har man måske mulighed for at sidde udenfor noget af tiden. Det kan være, at man kan spise sin frokost udenfor sammen med nogle kollegaer. På den måde får man brugt mere af sin dag i solen, og man nyder det gode vejr.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *